2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binaların strüktürsına onat kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından arkalama alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık gestaltyor. Bir de ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa doğruca oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Mafevkda durum düzlük özellikler; yangın baplarında mekân yer yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem alınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının belde alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Binalarda sınırlı standartlarda yer alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik veya dairesel bir muhafaza içinde mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana sahip yahut bediiyat kasavetların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki tarafında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kadar olabilir.

Projeye en mütenasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı yakın rahat oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir puan da, birinci sınıf Yangın Kapısı bir yangın kapkaloriın henüz etkili bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Report this wiki page